Seksualiteti dhe posedimi

SessoAi asnjëherë nuk ka folur për mjaft e posedimit si ideologji dhe si një metodë e shkatërrimit social.

Posedimi nuk do të thotë posedimi i mjeteve, për para apo oficerët apo civilëve, por do të thotë posedimi i NJERËZIT. Një posedim ra në psikologjinë aq thellë që nga njëra anë i pengon të ushtrojnë aftësitë e tyre të të menduarit kritik, nga ana tjetër shkakton një masë të madhe të njerëzve me sëmundje (depresioni, phobias, etj.) Dhe, së fundi, duke e detyruar njerëzit për të treguar sëmundjen e tyre të varësisë në shoqërinë civile në përgjigje të instikteve të jetës që të shtyjë nga brenda tyre për të manifestuar.
Sjelljet e shfaqura në shoqërinë civile, janë quajtur KRIMET!
Krimet që gjyqtarët ndjekin kur ata identifikojnë, por kjo është për shoqërinë civile, si një e tërë, adresimin e shkaqeve sociale që gjenerojnë krime të tilla.
Që nga historia e Rilindjes italiane nuk është tjetër vetëm historinë e çlirimit nga 'ideologjinë e posedimit. "Ideologjia e posedimit lind dhe imponohet individëve me të" ideologjisë së krishterë. Është e vërtetë se skllav në Romë lashtë ishte pushtuar nga mjeshtri, por ai nuk ishte me gjithë zemrën e saj, dhe me gjithë shpirt. Jo vetëm Krishterimi bëhet pafundësisht më keq marrëdhënie ekonomike master-slave (aq shumë në mënyrë që ideja e një skllavi që ne kemi është ideja e skllavërisë krishterë praktikuar në Amerikë mbi popullsitë e zezë deportuar), por bëri "manifestimin e doktrinës ideologjike zot i tij. " Dhe 'perëndia i të krishterëve që lloj skllavërimi kjo është e sanksionuar në ligj posedim është nga Jezusi në Ungjijtë dhe në Letrat e Apostujve (shih Pali dhe Pjetri).

 

Me skllavëri Christian imponojë teknikat e manipulimit mendor psiko-emocionale për të imponuar varësinë e popullit. A nuk e lejojnë njerëzit që të bëhen të rritur të përgjegjshëm ndezur sëmundjeve të fëmijërisë edhe në sjelljen e individëve si të rriturit.

Ndërsa perënditë e Romës lashtë i bëri thirrje shoqërisë civile kundër skllavërisë (Diana dhe Ferronia ishin ndër tempuj në të cilën ata të liruar skllevërit) dhe të ashtuquajturat Freedmen në epokën e hershme perandorake, kishte bërë një klasë shoqërore (gjithashtu një nga të parët mbretit të Roma ishte një rob), perëndia i të krishterëve ishte imponimi absolute fetare e skllavërisë dhe të kërcënuar skllevërit që shpresonte në liri. Betimet e Palit nga Tarsi dhe i Pjetrit, në letrat e tij, janë një riparaqitja e ideologjinë e Dhiatës së Vjetër.

Në rreth 1700 ai u bë normale, e natyrshme, të manipuluar fëmijët për të parandaluar ata nga duke u bërë qytetarë të ndërgjegjshëm në mënyrë që ata të vazhdojnë të jenë skllevër të prindërve të tyre. Kjo nuk ishte deri në Këshillin e Trentit, gjatë luftës me protestantët, katolikët, për herë të parë, njohu të drejtën e fëmijëve që të krijojë familje pavarësisht nga prindërit. Deri atëherë, vetë fëmijët ishin skllevër të prindërve të tyre. Vepron edhe sot, manipulimi psikologjik i fëmijëve konsiderohen normale, e natyrshme, e ligjshme edhe pse shoqëria civile, me të gjitha vendimeve të Gjykatës së Lartë, është duke reaguar ndaj efekteve të prodhuara nga hegjemoninë e edukimit të krishterë për nervozizëm të fortë shoqëror që ky edukim prodhon në shoqërinë civile.

In questi testi che pubblichiamo vogliamo sottolineare vari aspetti che vengono a scontrarsi nella società civile. Da un lato le norme della società civile, dall’altro le esigenze di possesso degli individui che la chiesa cattolica impone attraverso l’ideologia di possesso del suo dio padrone!

http://www.federazionepagana.it/possessosessualita.html

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS Feed

Ndërtuar me HTML5 dhe CSS3
© Copyright 2011 YOOtheme